Visie

Wij staan stil bij wie je bent, waar je voor staat en wat je beweegt. Met een Rotterdamse mentaliteit gaan we aan de slag. Dus moet het ontwerp werken, voor de organisatie en voor de gebruikers. We zorgen ervoor dat jullie identiteit zichtbaar wordt. En natuurlijk wordt het mooi.

We ontwerpen niet voor vandaag maar voor morgen. Dat betekent duurzaam, klaar voor veranderingen. Het resultaat is vaak een ontwerp dat zo logisch is, dat het vanzelfsprekend is.

Interieurontwerp sportmerk

Ontwerp

Een goed ontwerp begint met veel vragen. Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat willen jullie bereiken met het ontwerp? Wij vertalen die doelstellingen naar een interieur dat helpt het beste uit de gebruikers te halen.

We kijken naar het gebouw, naar de sterke en zwakke punten. Hoe kunnen we het interieur beter laten werken? We stellen kritische vragen. We onderzoeken, analyseren, verdelen de functies en maken een eerste ontwerp. Vervolgens maken we dat zichtbaar.

Met woorden en een schets kom je een heel eind. Maar een filmpje geeft toch een beter beeld. Daarom helpen we je met visualiseren. Alsof je door het project loopt.

Daarna mag je voelen aan de materialen, helpen we met het uitvoeringstraject waar nodig. Totdat we er samen doorheen lopen en tevreden zijn.